New Lookin, Boohoon & Dorothy Perkinsin syksy

Tähän mennessä ollaan ihasteltu H&M:n ja Zaran syksyä, nyt olisi vuorossa kolmin kappalein ihania brittikauppoja!

NEW LOOK

newlook-muut
New Lookilla on tällä hetkellä myynnissä hirveesti kivoja mua miellyttäviä juttuja! Värikkäitä neuleita, kivoja takkeja, nättejä mekkoja, ihania asusteita.. siis ihan kaikkea. Toi kollaasin vihreä parkatakki aika todennäköisesti lähtee lähiaikoina tilaukseen, sillä haluan tarvitsen syksyksi yhden kevyemmän takin, ja mieluiten juuri tuollaisen armyvihreän parkan. Ja mikä tärkeintä, tossa on kultaiset yksityiskohdat! Jes!

newlook-mekot
Muuuuutama ihana mekko... tahtoisin kotiuttaa ton kukallisen maksimekon, joka kävisi varmaan kivasti syksyynkin tumman pohjavärin ansiosta, sekä ton tummansinisen rusettimekon. Ja hirveästi tykkään myös tosta kirkkaanpunaisesta, vyöllisestä mekosta.

newlook-laukut
Vaatteiden lisäksi New Lookilla on laaja valikoima söpöjä laukkuja! Ihastuin kaikkiin noihin kollaasissa oleviin juttuihin, mutta ennen kaikkea tohon kultaiseen niitticlutchiin sekä leopardi- ja kukkakuosisiin kolikkokukkaroihin. 

BOOHOO

boohoosyksy
Boohoolla oli tyrkyllä yllättävän vähän vaatteita, joista tykkään. Pari hassua neuletta (toi musta riekaleinen tapaus ylärivissä keskellä.. tahtoo!) sekä muutamat parit kivoja kenkiä. Luulenpa kuitenkin, että lähiviikkoina Boohoollekin tulee lisää neuleita sun muita myyntiin, sillä tarjonta ei tällä hetkellä kauhean suuri ole.

DOROTHY PERKINS

dorothyperkinssyksy
Dorothy Perkinsillä puolestaan on paljon ihanuuksia! Tosta kollaasin keskellä olevasta ponchosta/viittahärpäkkeestä oon jo muutaman päivän haaveillut. :D Ja ehkä ihan vähäsen myös oikean yläkulman punaisesta mekosta.. ja viininpunaisesta bleiseristä.. 

2 kommenttia:

  1. mulla on useampi boohoon neuletakki ja niistä varmaan 90% on tosi huonolaatuisia ja huonosti tehtyjä että en todellakaan lähtis suosittelemaan :/

    VastaaPoista
  2. Anonyymi,
    No voi rähmä! :< Eipähän ainakaan tarvitse edes vitsillä suunnitella tekevänsä neuletilausta tonne.

    VastaaPoista